Valentijnscadeau ideeën

23 Dec by Don Barnes

Valentijnscadeau ideeën

Valentijnsdag is de dag van het jaar om je geliefde te laten weten dat je van hem of haar houdt. Misschien ben je al jarenlang samen met iemand of misschien heb je een crush op iemand en wil je hem of haar dit op Valentijnsdag laten weten. Hoe dan ook is Valentijnsdag het moment om een leuk cadeau te geven. Zo kan je een mooie bos bloemen cadeau doen of je kan gaan voor een origineel cadeau dit jaar. Wil je meer cadeautips voor Valentijnsdag? Lees dan vooral verder in dit blog en laat je inspireren.

Een topplaatje

Een origineel Valentijnsdag cadeau is een topplaatje. Een topplaatje is een glazen plaatje waarop je je favoriete nummer kan laten printen. Hebben jij en je geliefde een liedje die jullie herinnert aan een mooi moment in jullie relatie? Dan is het natuurlijk super leuk om dit liedje op een mooie Spotify plaat te hebben staan. Je kan ook een eigen creatie laten maken met de naam van je jou en je geliefde en jullie speciale datum. Je kan dit plaatje bestellen bij topplaatje.nl.

Een lief kaartje

Een lief kaartje doet het op Valentijnsdag vrijwel altijd goed. Je kan een kaartje schrijven aan je crush waarin je je liefde onthult of je kan een lief kaartje schrijven aan je partner waarin je hem of haar verteld hoeveel je van hem of haar houdt. Je kan met een kaartje allerlei kanten op gaan. Een lief kaartje is iets wat je geliefde jarenlang kn bewaren.

Een bos bloemen

Bloemen doen het altijd goed. Je kan bloemen halen bij de lokale bloemist of je kan een mooi boeket online bestellen. Je kan gaan voor romantische rode rozen of voor een vrolijk boeket. Hoe dan ook zullen de bloemen je partner blij maken en een week lang je huis opvrolijken.

Een hotelbon

Als je wil kiezen voor een wat uitgebreider Valentijnscadeau, is een hotelbon leuk om je partner te gevn. Dit is zowel voor jou als voor je partner een super fijn cadeau. De data zijn volledig flexibel en zo kunnen jullie samen de beste data bepalen voor jullie nachtje uit. Tijdens jullie uitstapje hebben jullie echt even de tijd voor elkaar en kunnen jullie heerlijk genieten.

Een geurtje

Een ander leuk cadeau om te geven voor Valentijnsdag is een geurtje. Je kan een geurtje uitkiezen die je zelf ook lekker vindt. Jij gaat er immers het meeste aan ruiken. Je kan de drogist in gaan en verschillende geurtjes uit proberen, er zal vast een lekkere geur tussen zitten voor jouw partner. Vrijwel iedereen wordt blij van een lekkere geur.

Een dagje uit

Het is altijd leuk om samen een dagje uit te gaan. Wat vindt jouw partner het allerleukste om te doen buiten de deur? Trakteer hem of haar hier op. Misschien is het een middagje skiën in de dichtstbijzijnde skihal of een avondje uiteten in zijn of haar favoriete restaurant. Zorg dat je de activiteit uitkiest die je partner het aller leukste vindt.

Een fotoalbum

Als jullie samen al veel herinneringen op beeld hebben staan is het een leuk idee om een fotoalbum in elkaar te zetten voor je geliefde. Je kan jullie mooiste foto’s bij elkaar samenvoegen en zo kunnen jullie altijd worden herinnert aan jullie fijnste momenten samen. Je kan zelf de foto’s printen en het boek in elkaar zetten of je kan het boek online in elkaar laten zetten. Naast de foto’s kan je lieve tekstjes plaatsen voor je partner. Jullie zullen vele jaren plezier hebben van een mooi fotoboek. Misschien kunnen jullie kleinkinderen er later zelfs in bladeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.